Gunnesgårds internetportal
Nytt jobb!
Efter nästan 5 år på Tyréns som konsult och exploateringsingenjör kommer jag börja på nytt jobb på Stockholms stad, på Exploateringskontoret, nästa måndag. Jag börjar som projektledare för det sk Telestaden, Telias gamla huvudkontor i Farsta (söder om Stockholm) som ska byggas om och till, för att förutom kontorslokaler även ha bostäder, skolor, idrottshall, förskolor och parker. Det blir säkert spännande!rnMellan jobben har jag varit lite ledig och bla åkt upp till Jämtland och vandrat i Vålådalen, och allmänt njutit av att fritt kunna disponera min tid mitt i veckan.rnHoppas hösten börjar fint för er också!

av Veronique, Stockholm 2020-09-20 11:25:00

Grattis Per!
Stort grattis på födelsedagen Per!rnInger och Bo

av Inger, Vapenkroken 2020-09-10 06:38:00

2-års kalas
Nils fyllde två år för ett par veckor sedan, tänk vad tiden går fort. Så här i Corona-tider blev det två småkalas, ett på Vapenkroken och ett i Höör. Födelsedagspojken verkade mycket nöjd med bland annat pannkakstårta till frukost, fiskdamm, bus och lek, tatueringar, marängsviss och att äta bulle med ett parasoll (se bild i tillhörande album). För er som inte träffar Nils så ofta är bland annat utelek, Lilla Spöket Laban, lässtund, Mamma Mu & Kråkan, blåsa såpbubblor populärt just nu. Nu har hösten gjort sitt intåg och i fredags var Nils enda barnet på sin avdelningen, resterande 9 barn var förkylda. Vi har det fint och allt rullar på men det här med Corona börjar bli lite drygt nu. Vi ser fram emot att träffa er alla när det åter blir möjligt.

av Andrea, Lund 2020-09-09 05:22:00

Förskolan
Nu har Nils skolats in på förskolan. Vi var lite nervösa för hur det skulle bli med det såhär i Corona-tider men enligt personalen är det bästa tillfället med inskolning då hela gruppen nästan aldrig är på plats samtidigt samt då de som är där är extra friska (vid minsta förkylningssymptom behöver barbdn vara hemma). Nils går på småbarnsavdelningen Tjorven på förskolan Saltkråkan, vilken är samma förskola som moster Rebecka gick på i sin barndom. Inskolningen har gått hur bra som helst. Han verkar trivas och personalen känns stabil och bra. Enligt Nils serverar de mycket god mat. Häromdagen debuterade han inom odlingens ädla konst med att plantera en paprika.

av Andrea, Lund 2020-04-30 11:14:00

Hälsning från Bryssel
För sex veckor sedan skrev jag några rader om coronavirus-läget i Belgien och inte mycket har ändrats sedan dess. Landet lär leda världsligan avseende antal döda per 100 000 invånare, men Elisabeth och jag känner oss friska och ingen av våra bekanta har drabbats heller. Troligen kommer de flesta affärerna att få öppna från den 11 maj men restauranger och kaféer i bästa fall först i juni.rnDet finns f.n. gränskontroller både på vägen in till Tyskland och in till Danmark och inga reguljära flyg från Bryssel till Skandinavien, så i dagsläget osäkert om/när/hur vi skulle kunna ta oss till Sverige. Vi stannar istället här och glädjer oss över det vackra vårvädret och all grönska och annan naturens fägring.

av Lars-Erik, Bryssel 2020-04-29 07:24:00

Logga in