Gunnesgårds internetportal
Grattis Lennart!
Stort grattis på födelsedagen, Lennart, även här på hemsidan! Bosse har precis kommit hem från sina två veckor i Abisko och ansluter sig till hälsningen, liksom övriga i familjen.

av Inger, Lund 2019-09-27 15:52:00

Hurtigruten
Hej! Nu, torsdag, har Bosse och jag blivit sjövana på vår tur med Hurtigrutten. Båten Nordnorge går med behaglig fart, 15 knop, och vi njuter av fjällvyer med snö på norrsidor, även glaciärer. Det har varit fina soliga stunder på däck och mycket god mat däremellan. Vi utgick från Kirkenes, sedan har vi bl. a. sett lite av Hammerfest (med vit liten val i hamnen) samt gått in till många mindre fiskehamnar. I natt passerade vi Tromsö och i eftermiddag blir det Trollfjorden och Lofoten. Hälsningar från Inger och Bosse

av Inger, Sortland, Nordnorge 2019-09-05 10:19:00

Nu är vi gifta!
Igår blev vi så vigda vid Väderkullen uppe på Romeleåsen utanför Lund. Firandet fortsatte med lunch på Hotell "The Lodge" o sedan kaffe o tårta på Kråkbärsgatan i Lomma. På torsdag åker vi på bröllopsresa till Budapest. Tack för blommor o gratulationer! Vi hoppas träffa er alla som vi inte hade möjlighet att bjuda in så snart som möjligt i vår nya skepnad som äkta makar!rnrnKramar Henrik och Stina

av Henrik, Lomma 2019-05-26 19:02:00

Nytt från Nederländerna!
Hej familjen!

Det har varit tyst från vår sida den senaste tiden, men även vi har mycket att berätta! I fredags firade vi tre månader sedan sommarens närmast panikartade flytt till Nederländerna, och det mesta har gått så bra man kan önska sig.

Den 31 augusti landade vi på Amsterdam flygplats, Diana började direkt på nya jobbet och några timmar senare gick köpet av vårt nya hus igenom! En vecka senare kom flyttlasset och även om vi har några kartonger kvar att packa upp är vi så gott som inflyttade, det är bara att komma och hälsa på oss här i Heiloo, Nord-Holland! Nya adressen och våra nya nederländska telefonnummer finns i adressboken.

Barnen älskar nya skolan/dagiset, Diana är väldigt nöjd med sitt lärarjobb på Europeiska skolan i Bergen och jag jobbar hemifrån tills EMA flyttar i mars nästa år. Huset ligger 15 minuter cykelavstånd från stranden och det tar 20 minuter med bil till skolan. Vi gör vårt bästa för att anpassa oss genom att äta ost, cykla mycket och försöka lära oss språket.

Förutom bilder på huset och från vår första tid i Nederländerna i albumet Nederländerna 2018 GFDT har vi även lagt upp bilder från våra resor tidigare i år, till Madeira i Påskas, Sverige i somras och Kreta i augusti.

Stora kramar till er alla och glad första advent!

GFDT

av Thomas, Heiloo, Nederländerna 2018-12-02 20:37:00

Nytt boende!
Från och med 15 januari har Lukas och jag gemensamt bo på Sankt Paulsgatan 35A. Det blir lite fix och renovering men snart ser vi fram emot besök! Det ska bli jätteroligt att pyssla och göra oss hemmastadda, Jag lägger upp bilder när vi kommit på plats!

av Veronique, 2018-11-11 09:37:00

Logga in